Projektek

Az ELTE-Soft 2008-as alapítása óta számos hazai és uniós projekt aktív résztvevője és irányítója, legyen szó szoftverfejlesztési, adatkezelési és -elemzési, vagy kiberbiztonsági projektekről. A projektek többek között az alábbi területekre terjedtek ki: egyedi alkalmazások fejlesztése, hálózati infrastruktúrák kialakítása, mesterséges intelligencia és gépi tanulás alkalmazásai, illetve komplex informatikai rendszerek integrációja. 

Kiemelt projektjeink

DATA-EDIH

A DATA-EDIH projekt célja, hogy támogassa a kis- és középvállalkozásokat, valamint a közszférát a digitális átalakulásban, különösen az adatalapú megoldások és technológiák területén. A projekt keretében elérhető szakértői és üzletfejlesztői tanácsadás (melynek keretében adatvagyon hasznosítási, fejlesztési tervet is készítünk), technológiai megoldások bemutatása. Az oktatások révén a résztvevők versenyképessége jelentősen javul.

További részletek

Data-Lake

A Data-Lake egy olyan fejlett adatkezelési platform, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű strukturált és strukturálatlan adat hatékony tárolását és kezelését egyetlen, központi helyen. Ezen adatok könnyen elérhetők és feldolgozhatók különféle analitikai eszközökkel, így a vállalatok gyorsan és hatékonyan nyerhetnek ki értékes üzleti információkat. A Data-Lake rugalmasan alkalmazkodik a növekvő adatmennyiséghez, és biztosítja, hogy az adatok megfelelően legyenek rendszerezve és skálázhatók, elősegítve ezzel a döntéshozatal és az innováció felgyorsítását.

Az ELTE-Soft már három Data-Lake projektben vett részt, ahol szakértelmünkkel hozzájárultunk a rendszerek kialakításához, integrációjához és optimalizálásához. Tapasztalataink révén segítünk ügyfeleinknek abban, hogy a Data-Lake technológiát maximális hatékonysággal alkalmazzák.

RefactorErl / SAFE

A RefactorErl projekt célja, hogy támogassa az Erlang rendszerek fejlesztését, karbantartását statikus elemzési módszerek és programtranszformációk segítségével. Ezen belül a SAFE projekt keretében az Erlang rendszerek biztonsági sérülékenységi elemzése került a fókuszba. 

További részletek: RefactorErl, SAFE

P4

A P4 alkalmazási terület specifikus programozási nyelvet az internetes csomagfeldolgozást végző hálózati eszközök programozásához tervezték. A projekt elsődleges célja fordítóprogram fejlesztése volt, de emellett vizsgálja a nyelv alkalmazhatóságát, használati eseteit is. Statikus elemző és transzformáló komponensek is készülnek. 

MLforSE

2018 óta a mesterséges intelligencia és a szoftvertechnológia közös részterületét kutatjuk. Célunk megtanítani a számítógépeket programkód megértésére, írására, és javítására. Főleg a mélytanulás eszközeit használjuk, azon belül is a nagy nyelvi modelleket és a rekurrens neurális hálókat. Jelenleg főleg a nagy nyelvi modellek kódértelmező képességének vizsgálatával, programtranszformációkkal, és kódvisszafejtéssel foglalkozunk. 

További részletek

EIT Digital

Az ELTE-Soft Kft. számos sikeres projektben működik együtt partnerként az EIT Digitallal. Az ELTE-Soft közreműködött többek között az Entremo startup létrehozásában. Az együttműködés során létrejött termék, egy betegek csuklójára csatolható karperec, mely négy dolgot mér: testhőmérsékletet, pulzust, légzésfrekvenciát és oxigénszaturációt, majd az adatokat valós időben továbbítja a nővérpultban lévő interfészhez.

További részletek

ViroFighter

A ViroFighter új generációs, intelligens fertőtlenítő robot az ELTE-Soft Kft. és az Európai Tudásközpont Kft. együttműködésében került kifejlesztésre a koronavírus járvány elleni védekezést elősegítendő.

További részletek

CodeChecker

A CodeChecker egyike azoknak a projekteknek, amelyeken a Static Analysis kutatócsoport dolgozik. A projekt célja programok (elsősorban C/C++ Java és Python forráskód) potenciális hibáinak, és egyéb problémáinak statikus elemzés segítségével történő felderítése. A CodeChecker nyílt forráskódú termék és széleskörűen alkalmazzák az iparban, többek között az Ericsson, Mozilla, Graphisoft, BMW és egyéb cégek. 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha szívesen részt venne a projektjeinkben, örömmel fogadjuk érdeklődését. Akár szakértői tanácsadást, személyre szabott képzést vagy támogatást keres a digitális átalakuláshoz, csapatunk rendelkezésére áll. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy feltérképezzük, hogyan tudnánk együttműködni és támogatni az Ön üzleti igényeit.